Pleje af grønne områder

Riber Haver hjælper med pleje af diverse grønne arealer. Om det er hækken, græsplænen eller blomsterbedet der har har brug for en kærlig hånd, så står vi klar med det rette udstyr og et gåpåmod, der sikrer et yderst tilfredstillende resultat. Herunder er et udpluk af de ydelser vi tilbyder for vedligeholdelsen af din have. Er der ikke den ydelse du søger, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Beskæring og træfældning

Riber Haver tilbyder at hjælpe med alle former for beskæring. Om det er æbletræet der er blevet for stort, eller diverse buske eller roser der trænger til at blive klippet ned. Så om din have trænger til en lille trimning eller en kraftig beskæring, så står vi klar med de rette kompetencer og det rette udstyr.

Græsklipning

Glem det tilbagevendende arbejde med at vedligeholde dine grønne plæner og lad Riber Haver overtage det for dig. Vi ordner det med et smil, så du istedet kan nyde et professionelt arbejde, der får din have til at fremstå velplejet året rundt. Kontakt os for en aftale der er skræddersyet til dine behov.

Hækklipning

Få dine hække til at stå i skarp profil – uden bøvl med at vedligeholde dit eget værktøj og svede med hæktrimmeren i sommervarmen! Vi tropper op hele året  med professionelt udstyr og trimmer dine hække så ofte som du ønsker det. Du kan ringe efter os når behovet opstår eller vi kan aftale fast service, så du ikke behøver at bekymre dig om at holde hækkene ved lige.

Stubfræsning

Har du bortskaffet et eller flere træer, men nu står stubbene stadig tilbage og skæmmer din have? Eller er et træ gået til og nu har du indset, at man ikke lige kan fjerne en stub med det værktøj du har? Det kan være et større arbejde end man lige tror at ordne træstubbe i haven, men Riber Haver ordner det i et snuptag. Vi har de rette maskiner og årevis af erfaring med at få fjernet dem uanset størrelse og placering. Og hvis der er brug for reetablering af stub-området bagefter, kan vi naturligvis ordne det også.